Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/anvelosh/public_html/geometrie3d.ro/inc/class.MySQL.php on line 9
Siguranta ocupa primul loc! Verifica geometria rotilor masinii tale
Logo
Sos. Colentina, nr. 320 (250m de la AGIP) Tel: 0767 963 551

Siguranta ocupa primul loc! Verifica geometria rotilor masinii tale


Geometrie Roti 1416995170280

Geometrie 3D. Geometrie Roti Pret.

Geometrie 3D este parte din intretinerea auto standard si consta in reglarea unghiurilor rotilor, astfel incat acestea sa corespunda cu specificatiile tehnice date de producatorul masinii. La noi gasiti cele mai calitative servicii din simplul motiv ca ne pasa, intradevar, de siguranta dumneavoastra, dar si cele mai mici preturi. Ofertele noastre sunt create astfel incat sa si le permita orice buzunar.

Masina nu mai este de mult doar o necesitate sau o simpla modalitate de a ajunge rapid intr-un loc. Oamenii isi personalizeaza masinile cu diferite culori, accesorii sau sisteme audio pretentioase. Totusi, siguranta nu trebuie lasata pe locul doi. Acesta este principalul motiv pentru care, la anumite perioade de timp, trebuie sa-i facem masinii o revizie tehnica si un control general.

Geometrie Roti Pret vs Geometrie 3D - Cati dintre voi dau importanta acestui detaliu?

 • Geometria rotilor trebuie sa fie perfecta cand pornesti la drum. Asta daca iti pasa de viata celor aflati in masina.
 • Ca esti sau nu conducator, sigur ai cunostinte care sofeaza si de care-ti pasa suficient cat sa-ti doresti sa-i vezi in continuare vii si nevatamati.
 • Daca nu iti pasa de aceste detalii, risti sa pui in pericol viata celor dragi.
 • Am recomandat intotdeauna oamenilor sa apeleze la profesionisti, avand si prieteni care dau bani pe servicii de slaba calitate amatorilor.
 • Daca vrei garantia ca mergi in siguranta, apeleaza la profesionisti sau mergi cu metroul/autobuzul/trenul etc.

Geometria rotilor presupune ca o echipa de experti sa insiste asupra unghiului de cadere al rotii, unghiului de inclinare al pivotului fuzetei si unghiului de convergenta.

De ce sa alegi geometrie 3D computerizata? Pentru ca geometrie 3D are avantajul unei interventii exacte, cu un timp de asteptare foarte scurt.

Geometrie roti pret este un serviciu extrem de important pentru intretinerea masinii dumneavoastra si va ofera siguranta necesara pentru un pret extrem de mic. Altfel, va veti trezi cu probleme ca uzura prematura a anvelopelor sau cu faptul ca directia pe care ruleaza vehiculul nu este liniara.

Geometrie 3D va pune la dispozitie calitate si un pret pe placul oricarui client.

Alinierea acestora fata de directia de mers si alinierea unei roti fata de cealalta, este foarte importanta pentru manevrabilitatea si siguranta in timpul deplasarii autovehiculului.

Trebuie sa evitam orice abateri de la paralelism. Acestea duc, in timp, la uzura neuniforma a anvelopelor si a sistemului de suspensie. Din acest motiv se recomanda sa efectuati verificarea geometriei rotilor la maxim 10.000 km parcursi.

Geometrie 3D este procesul prin care se regleaza unghiurile rotilor, pentru ca acestea sa redevina perpendiculare pe sol si paralele intre ele. Procedeul de Geometrie 3D se realizeaza prin reglarea geometriei rotilor in conformitate cu valorile prescrise de constructor.

Daca observati ca masina vireaza la stanga sau la dreapta, dupa ce ati eliberat o secunda volanul masinii pe un drum drept, daca observati uzura prematura a anvelopelor, daca loviti un obstacol sau tocmai ati schimbat anvelopele, atunci aveti nevoie de Geometrie Roti Bucuresti!

Se apropie sarbatorile de iarna si, in curand, veti pleca la drum. Pune siguranta ta si a celor dragi pe primul loc si intra pe geometrie3d.ro pentru a vedea ofertele noastre.

Pe site-ul nostru, va puteti foarte usor documenta cu privire la serviciile noastre. In cazul in care sunteti de acrod cu noi, si sunteti in cautarea oricarui serviciu pe care noi il avem disponibil, singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa ne contactati.

Profita de oferta "Geometrie Roti Pret"!

Geometrie Roti 3D Autoturisme

 • Diagnoza Unghi de Fuga
 • Geometrie Computerizata
Vezi preturi ...

Geometrie Roti 3D Dube

 • Echilibrare Roti
 • Incarcari cu Azot
 • Geometrie Roti Bucuresti
Vezi preturi ...

Geometrie Roti 3D SUV-uri

 • Vulcanizare la rece
 • Geometrie Roti Pret
Vezi preturi ...