Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/anvelosh/public_html/geometrie3d.ro/inc/class.MySQL.php on line 9
Geometrie 3D pentru gropile din Bucuresti
Logo
Sos. Colentina, nr. 320 (250m de la AGIP) Tel: 0767 963 551

Geometrie 3D pentru gropile din Bucuresti


Geometrie 3d Gropi Bucuresti 1418034840960

De ce Geometrie 3D? Pai stai ca-ti spun imediat.

De ceva timp ma macina un gand. Cum poti recupera banii, daca iti distrugi masina din cauza gropilor?

Firmele de asigurari sustin ca exista nenumarate dosare cu masini ce au suferit avarii din cauza gropilor din carosabil. In mod normal, gropile ar trebui semnalizate de catre drumari, pana in momentul astuparii lor. Acest lucru este aproape imposibil, avand in vedere numarul extrem de mare al acestora. Teoretic, compania de asigurari (unde ai polita de asigurare CASCO) iti ofera despagubiri. Practic nu se intampla prea des ca victimele gropilor sa-si primeasca banii inapoi.

De ce Geometrie 3D? Pentru ca vrei ca masina ta sa functioneze in conditii optime si de siguranta.

In cele mai multe cazuri banii nu pot fi recuperati decat in urma unui proces la Tribunal. Practic, daca ai ghinionul sa iti strici masina din cauza unei gropi, te duci la compania de asigurari cu care ai incheiata polita si iti va fi deschis dosar de dauna.

Dosarul va fi analizat de asigurator, iar in cazul in care va fi aprobat, masina va fi reparata pe banii companiei de asigurari.

Pentru deschiderea dosarului de dauna ai nevoie si de niste fotografii de la locul accidentului pe care le poti face chiar si cu telefonul mobil. In cazul in care nu ai aceste fotografii ar fi bine sa retii cu exactitate zona unde ti-ai rupt masina, deoarece inspectorii companiilor de asigurari merg la fata locului pentru a face verificari si constatari.

Daca totul este in regula, compania te despagubeste.

Dar, in loc sa scriu povesti, prefer sa dau cateva sfaturi practice… legate de geometrie 3D si gropi.

Dupa cum am mai spus, scopul principal in geometrie 3D este alinierea rotilor, astfel incat acestea sa asigure o rulare perfecta, fara a opune vreun fel de rezistenta. Rotile neechilibrate sau prost echilibrate vor determina masina sa vibreze imediat ce va depasi viteza de 60 km/h. Daca simti vibrabitii in volan de te ia cu palpitatii, iti garantez ca a doua zi esti la un service specializat in geometrie 3d. Dar de ce sa lasam lucrurile sa ajunga atat de departe? Plus ca, iti risti viata. O masina care nu are o geometrie ok, incepe sa „traga” stanga sau dreapta in momentul in care volanul este lasat liber pe drum drept. Trebuie sa mai spun ca serviciile de geometrie 3d iti vor proteja anvelopele pe o perioada mai lunga, absenta acestora poate duce la afectarea altor elemente de la directie.

Cand apelam la servicii de geometrie 3d? Cel mai bine ar fi sa fie facuta de minim doua ori pe an, dupa trecerea de la anvelopele de vara la cele de iarna si invers. De ce? Pentru ca in iarna sarim cu masina peste damburi de zapada, iar vara luam toate gropile in roti. Socurile incasate pot strica unghiurile de fuga.

Cat costa? Pai cele mai bune preturi geometrie 3D le gasiti AICI!

 

Geometrie Roti 3D Autoturisme

  • Diagnoza Unghi de Fuga
  • Geometrie Computerizata
Vezi preturi ...

Geometrie Roti 3D Dube

  • Echilibrare Roti
  • Incarcari cu Azot
  • Geometrie Roti Bucuresti
Vezi preturi ...

Geometrie Roti 3D SUV-uri

  • Vulcanizare la rece
  • Geometrie Roti Pret
Vezi preturi ...