Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/anvelosh/public_html/geometrie3d.ro/inc/class.MySQL.php on line 9
Aparat de reglare pentru geometrie roti - beneficii
Logo
Sos. Colentina, nr. 320 (250m de la AGIP) Tel: 0767 963 551

Aparat de reglare pentru geometrie roti - beneficii


Aparat De Reglare Pentru Geometrie Roti 1423049041660

Aparatele utilizate pentru geometrie roti trebuie sa fie cat mai performante pentru a va furniza suficiente informatii si pentru a sti exact ce nu mai functioneaza asa cum trebuie.

De ce mail multe ori nu realizăm că trebuie să ne îngrijim de un lucru decât în momentul în care realizăm ca el nu mai funcţionează aşa cum ar trebui sau chiar deloc. Tu ştii că trebuie să reglezi tot cee ace tine de geometrie roti pentru automobilului tău ca sa fie evitata apariţia unor probleme precum: efecte nedorite în ceea ce priveşte traiectoria autovehiculului pe suprafaţa de rulare, uzura rapidă, premature şi neuniforma anvelopelor, consumul excesiv de carburant, uzura prematură, etc.? De asemenea, trebuie să ştii că aceste probleme pot fi rezolvate simplu şi uşor cu un aparat de geometrie.

Acest aparat funcţionează pe baza unui soft numit Pro Aligner Full ce conţine un număr 20.000 de modele de maşini şi care poate fi reînnoit anual. Acest soft este capabil să afişeze în timp real valorile exacte ale unghiului de fugă şi a unghiului de cădere a autovehiculelor, valori după care se va regla mai apoi geometria roţilor. Tehnologia modernă pe care o foloseşte acest aparat va afişa în timp real valorile după care trebuie efectuată geometria roţilor în imagini 3D pe un monitor LCD de 17 inch. Toată această operaţiune se realizează prin bluetooth. Aparatul poate fi folosit pe camionete, furgonete, autovehicule comerciale, autoturisme, maşini de teren ce nu depăşesc 7,5 tone. Aparatul are o precizie de +/- 0,01° la măsurare.
Aparatul de geometrie este un echipament ce va permite să verificaţi şi să reglaţi roţile unui autoturism în condiţii sigure. Acesta are 8 senzori cu transmisie prin infraroşu. Cu ajutorul acestui aparat reglajul se efectuează profesional cu un software performant, ce este instalat pe un calculator şi este livrat împreună cu aparatul de geometrie. Aparatul de geometrie roti este însoţit şi de accesoriile standard: 4 capeţi de măsură, 1 dulap fix de geometrie, 4 unităţi de fixare a senzorilor, 2 platane rotative fata ce pot suporta o greutate de până la 2.000 kilograme fiecare, 1 monitor plat, 1 blocaj pentru volan şi unul pentru pedala de frână şi bineînţeles 1 CD ce conţine programul Pro Aligner 2014. Acest CD conţine cele 20.000 de modele de autoturisme şi poate fi reînnoit simplu şi uşor fără să ai cunoştinţe tehnice.

Geometrie Roti 3D Autoturisme

  • Diagnoza Unghi de Fuga
  • Geometrie Computerizata
Vezi preturi ...

Geometrie Roti 3D Dube

  • Echilibrare Roti
  • Incarcari cu Azot
  • Geometrie Roti Bucuresti
Vezi preturi ...

Geometrie Roti 3D SUV-uri

  • Vulcanizare la rece
  • Geometrie Roti Pret
Vezi preturi ...